--->

Information og nyheder fra Tandspecialisten i Roskilde

DEL
 • Spar 900,- på et flot sommersmil

  a

  Danmark er endelig tøet op. Strikhue og handsker er pakket ned og humørbarometeret stiger i takt med varmegraderne. Sommeren er over os. En årstid hvor vi danskere ganske enkelt går rundt med et noget større smil end sædvanligt.

  Vi har derfor lavet et godt tilbud på tandblegning til de hurtige. Dem der vil gå sommeren i møde med flotte tænder.
  TANDBLEGNING Kr. 2.500,- kr. (Normalpris 3.400,- kr.)

  Bestilling: Tlf. 46 35 33 13
  Gyldighed: Tilbuddet kan kun bestilles i juni 2011


  Læs mere om vores tandblegning her >

  (Obs: Aftryk til blegeskinner foregår ikke med digital aftrykstagning.)

 • Farvel til aftryks skeer

  a

  Juni 2011


  Du kender det sikkert. Når tandlægen skal tage et aftryk af dine tænder, får man en ske i munden fyldt med en voksagtigt masse. Ud fra dette aftryk kan tandlægen få lavet en gips model af tænderne, som der kan arbejdes videre med – eksempelvis til en tandkrone. Fremgangsmåden har to ulemper. Ubehag og opkastfornemmelser for dig som patient og risiko for manglende præcision i selve aftrykket for tandlægen. Sådan har det været på alle tandlægeklinikker og gennem mange årtier. Men hos Tandspecialisten er det slut.

  Årsagen hedder iTero. En ny maskine baseret på digital teknologi, der via en scanning i munden, kan gengive den nøjagtige form på dine tænder og dit bid. Denne nye metode, sikrer at vi på nem og behagelig vis opnår en millimeterpræcis gengivelse af dine tænder. Ved hjælp af et lille kamera laver vi en digital filmoptagelse af dine tænder som iTero-maskinen herefter udarbejder til en 3D model. Nemt, bekvemt og utrolig præcist. Scanningen overføres digitalt til vores dentallaboratorium, hvor vores dygtige tandteknikere så kan lave individuelt tilpasset tandkroner med videre.

  Denne nye metode betyder, at vores patienter slipper for ubehag og opkastfornemmelser når der skal tages aftryk. Men med den digitale teknologi vil det også gå en hel del hurtigere at få lavet de helt rigtige kroner m.v., da man typisk slipper for diverse efterfølgende tilpasninger. For os som tandlæger rummer iTero maskinen og dens muligheder en stor gevinst, da vi nu kan gøre vores arbejde endnu bedre og endnu mere præcist. Så farvel til gamle aftryks skeer og ubehag - og goddag til den nyeste digitale teknologi.

  Læs mere om de behandlinger, som vi anvender iTero maskinen til >

 • Kender du Karin?

  a

  Juni 2011


  Kald hende specialist, kald hende fagnørd, men kald hende også pokkers dygtig og effektiv for dét er Karin, når det kommer til bekæmpelsen af paradentose. Karin har været en del af teamet hos Tandspecialisten i mere end 25 år til gavn og glæde for vores patienter. Når hun ikke sørger for at vores patienter får sundere tænder, eller er på kurser for at blive endnu dygtigere, så elsker Karin at spille badminton og bruge sin fritid på, at gå og løbe i naturen.

  Her finder du Karin og hendes kolleger >

 • Ny invitation til dem, der gik forgæves

  a

  April 2010


  Der var mange der ville med til vores Gratis Informationsaften i marts måned. Flere end vi havde regnet med ville gerne deltage og høre mere om nye metoder og mulighederne af i dag - bl.a. indenfor tandimplanteter, hvordan behandlingerne foregår og hvad prisen er for et tandimplantat er. Vi var naturligvis glædeligt overraskede over at så mange ville komme, men indså også at der desværre ikke kunne blive plads til alle, da vi tilstræbte en aften i afslappet atmosfære og i en overskuelig forsamling. En aften hvor vores gæster både kunne få vores viden på området, men tillige kunne få besvaret personlige spørgsmål og problemstillinger.
  Vi valgte derfor at invitere dem, der gik forgæves - og alle andre interesserede - til endnu en Gratis Informationsaften mandag den 19. april 2010.

 • Gratis informationsaften 16. mats 2010

  a

  Marts 2010


  Der var køligt udenfor men dejlig varmt indenfor på klinikken, da vi en tirsdag i marts slog dørene op og bød vores tilmeldte gæster velkommen. Vi bød på lidt godt at spise og drikke under afslappede former mens vi fortalte om den seneste udvikling indenfor tandbehandling af løse, skæve eller manglende tænder. Spørgelysten hos de fremmødte var stor, så det blev til en rigtig god dialog om fordele, ulemper og priser på blandt andet tandimplanteter, kroner og broer. Som tandlæger har vi rigtig mange års professionel erfaring på området og synes altid det er dejligt, at kunne dele ud af denne viden.

 • Vores nye hjemmeside ser dagens lys

  a

  Oktober 2009


  Vores hjemmeside skal til stadighed afspejle vores tandlægeklinik. Derfor besluttede vi os for at lancere en ny version af vores hjemmeside i efteråret 2009. Her vil vi give dig brugbar information, opdateret viden og en indsigt i de forskellige behandlings muligheder vi har for at sikre dig gode sunde tænder. Nøjagtig som du vil opleve hos os på klinikken. 

  På hjemmesiden giver vi dig også mulighed for at gøre det meste af teksten trinvis STØRRE eller mindre og er der noget du gerne vil have et print af kan det også nemt lade sig gøre. Du finder tre små ikoner som du blot klikker på øverst i højre side til disse funktioner.

 • Conebeam CT 3D scanner

  a

  September 2009

  Nu bliver diagnostiserings mulighederne hos vores patienter endnu bedre og ultrapræcise. Vi har nemlig erhvervet markedets førende 3D scanner, som der kun findes enkelte stykker af i hele Danmark. Da der er så få af disse 3D-scannere i landet, har vi besluttet, at tilbyde vores tandlæge kolleger rundt omkring at få taget 3D billeder af deres patienter hos os. Denne henvisnings mulighed er nærmere beskrevet på undersiden "For tandlæger".