Vil du skifte tandlæge, så klarer vi alt det praktiske

DEL
 • Nye patient - det første besøg

  a

  Nye patienter er altid meget velkomne. Med din tilladelse får vi tilsendt evt. røntgenbilleder og journal fra din tidligere tandlæge.

  Ved første besøg

  Du kan også vælge at få taget helt nye billeder af dine tænder.

  Du får grundig information om behandlingsmuligheder og du kan altid forvente et økonomisk overslag på større behandlinger, så du undgår ubehagelige økonomiske overraskelser.

  Der er kontant betaling for nye patienter.

 • Henviste patienter

  a

  Er du henvist til os af din egen tandlæge, vil du naturligvis få den behandling du er henvist for. Henviste patienter vil ikke få udført andre og almindelige tandbehandlinger med mindre det af særlige årsager vil være det mest praktiske, og kun når det er aftalt med din egen tandlæge.

 • En tandlæge i Roskilde med en målsætning

  a

  Vi har en målsætning om at behandle vores patienter så professionelt og servicerende, at de bliver - og forbliver - tilfredse glade patienter her på klinikken.

  Ved første besøg

  Vores patientkartotek vidner om at der skal meget til før en patient skifter til en anden tandklinik – det sker næsten altid p.g.a. flytninger til andre steder i landet eller udlandet.

  Størstedelen af vores nye patienter kommer via vores egne patienter som anbefaler vores tandlæge klinik i Roskilde. Det er vi naturligvis ikke blot glade for, men også ret stolte over. Det betyder nemlig, at vi er holder den kurs, vi har udstukket i vores målsætning.

 • Det bedste du kan gøre for dine tænder er at kontakte os ?

  a

  Uanset om du kender Tandspecialisten i forvejen eller ej, glæder vi os til at se dig, og vise hvad en moderne tandklinik med et velfungerende frisk team kan gøre for dig og dine tænder. Ring til os og aftal en tid eller udfyld kontaktformularen her på hjemmesiden, så kontakter vi dig.