Porcelænsfacader kan give flotte, lyse og lige tænder

DEL
 • Hvad er en porcelænsfacade ?

  a

  Porcelænsfacader er tynde laminater, som forstærker fortænder og hjørnetænder, hvis de er knækkede eller hvis formen ønskes korrigeret.

  porcelænsfasader

  Behandlingsformen bliver ofte anvendt i TV programmer som eksempelvis Extreme Make-over.

 • Sådan laves en porcelænsfacade hos Tandspecialisten

  a

  Facadebehandlingen er en af de mest skånsomme måder at genopbygge tænder på.

  Tænderne beslibes ganske let på forsiden, så porcelænsfacade laminatet efterfølgende kan binde.

  Der tages et aftryk af tænderne og de modsat stående tænder. Derefter fremstiller vores tandlaboratorie selve porcelænsfacaden med den farve og de karaktertræk, vil passe til netop dit smil. Denne kosmetiske del af processen er naturligvis meget vigtig i behandlingen. 

  porcelænsfasader_hos_Tandspecialisten

  Det kræver stor omhu at fremstille porcelænsfader, der matcher perfekt til tandsættet. Fremstilingsprocesen tager derfor nogen tid. Mens porcelænsfacaden bliver færdiggjort forsyner vi din tand med en vellignende midlertidig plastfacade. 

  Når selve porcelænsfacaden til din tand er færdigfremstillet, så fastgør vi den godt og sikkert på tanden med en speciel, tyndtflydende plastcement, der bliver lyshærdet ind igennem porcelænsfacaden.

  Denne form for fastgørelse er utrolig stærk og hårdfør.

 • Naturligt look

  a

  Muligheden for at tilpasse farven på porcelænet til tandfacaden, og give materialet en høj glans medvirker til, at det er umuligt at se forskel på porcelænstænder og de øvrige naturlige tænder.