Er dit tandsæt ødelagt kan vi faktisk rekonstruere det

DEL
 • Rekonstruktion af tænder og tandsæt

  a

  Rekonstruktion inkluderer oftest et behandlingsforløb med flere forskellige behandlinger af tænder eller af hele tandsættet. Som oftest er en rekonstruktion nødvendig i forbindelse med større kosmetiske og forebyggende indgreb.

  Facadebehandling er en af de typer tandbehandlinger, der anvendes i forbindelse med en rekonstruktion lige som tandbroer, tandimplantater, tandkroner, delproteser tandfyldninger og proteser også kan indgå som et led i en rekonstruktion af dine tænder eller tandsæt.

 • Årsager til en rekonstruktion

  a

  Du kan vælge at få rekonstrueret dine tænder af mange forskellige årsager. Måske har du været impliceret i en ulykke, der gav skader på dine tænder, måske er dit tandsæt blevet slidt gennem årene eller måske er dine tænder ganske enkelt ikke så flotte fra naturens hånd, som du måtte ønske dig.

  Tandrekonstruktion

  Fælles for alle disse er ønsket om at få flotte velfungerende tænder, så du atter får grund til at smile.

  En rekonstruktion af dine tænder kan give dig dette og det er vi faktisk specielister i her på klinikken i Roskilde.

  Kontakt os gerne hvis du vil høre, hvad vi kan gøre for dig, dine tænder - og din livskvalitet.

 • Specialister i rekonstruktion af tænder og tandsæt

  a

  Med mere end 20 års erfaring indenfor tand rekonstruktioner har vi besidder vi den faglige kompetence og nyeste viden på området.

  rekonstruktion_taender

  Vi har valgt at have netop tandrekonstruktionsbehandlinger med eksempelvis tandimplantater, tandkroner og tandbroer som kernekompetence, da det er en fantastisk dejlig følelse at kunne bidrage så konkret til et andet menneskes livskvalitet og livsglæde.

  I dagens Danmark hører man ofte firmaer sige, at de gør en forskel – vi siger det ikke blot, og den forskel vi gør, kan både ses og mærkes til glæde for vores patienter.

  Det giver til gengæld os en uvurderlig arbejdsglæde her på klinikken i Roskilde.

  Læs mere om implantater her >

  Læs mere om kirurgiske tandbehandlinger her >