Hos os behøver et tandlægebesøg overhovedet ikke gøre ondt

DEL
 • Smertefri tandbehandling

  a

  Hvem har sagt, at der skal være smerter forbundet med et besøg hos tandlægen ? Det behøver det nemlig overhovedet ikke. Bliver du behandlet her på klinikken i Roskilde, kan du sagtens sige farvel til smerter, når du skal til tandlæge.

  ingen_smerter_tandlaege

  Udover  at anvende de mest skånsomme behandlingsmetoder og mest effektive bedøvelsesteknikker der findes i dag, så tilbyder dig også som noget ganske specielt at blive behandlet i hel- eller delvis narkose.

  Her på klinikken i Roskilde råder vi nemlig over vores tandlæge narkose mandskab. Det består af en narkoselæge og en narkose sygeplejerske, som naturligvis både står for selve narkosen og en omhyggelig monitorering af dig under behandlingen i narkose.

  Læs mere om tandlægebehandlinger i narkose her >

 • Sig farvel til smerter og skræk

  a

  Hvis du gennem flere år har udskudt dine regelmæssige tandlægebesøg og båret rundt på forestillingen om at det vil gøre ondt hos tandlægen, så har du tandlægeskræk.

  Det er naturligvis ikke godt for dine tænders sundhed på kort sigt – og da slet ikke på længere sigt.

  Tag det første skridt og kontakt os for en indledende samtale uden nogen form for behandling. Her kan vi tale stille og roligt om dig og din frygt for at gå til tandlæge.

  Smertefri_tandlaege

  Ved denne eller en kommende samtale kan vi fortælle dig om vores forskellige muligheder for smertefri undersøgelse og behandling.

  Måler er naturligvis at du i sidste ende kan få bugt med din tandlægeskræk, og trygt komme til de regelmæssige eftersyn, der kan sikre dig sunde og gode tænder resten af livet.

  Vores behandlinger i narkose er en af måderne til at komme "sovende" til bedre tænder.

  Læs mere om tandlægebehandlinger i narkose her >

  Læs mere om tandlægeskræk her >