Vi tager os først og fremmest af din frygt og nervøsitet

DEL

Tandlæge narkose

Når du skal have lavet dine tænder hos tandlægen, kan du naturligvis vælge at blive lokalbedøvet. På vores klinik i Roskilde har taget et skridt mere indenfor smertefri behandling af vores patienter. Vi tilbyder nemlig, at du kan blive behandlet i narkose. Enten i fuld narkose eller i delvis narkose.

Der er meget få klinikker i Danmark, der tilbyder tandlæge narkose hvilket ikke er så underligt, da det både kræver specialuddannet personale og værdifuldt professionelt udstyr.


Tandspecialistens narkoseteam

Vi råder over vores eget narkoseteam, der består at en narkoselæge og en narkosesygeplejerske. Nøjagtigt som på et hospital sørger narkoseteamet for dit velbefindende og sikkerhed under hele narkosen. Selve tandbehandlingen bliver naturligvis varetaget af en tandlæge og hans klinikassistent. Du er dermed i de bedste og dygtigste hænder under hele processen.


Kom sovende til gode tænder

At komme under narkose hos tandlægen kan måske lyde lidt voldsomt for nogle mennesker. Det er nu ikke så underligt, da vores smertegrænse og oplevelse af smerte er meget individuel og forskelligartet.

Narkose kan i realiteten anvendes ved alle behandlinger. Her på klinikken benytter vi primært narkose til behandling af patienter med tandlægeskræk og til vores kirurgiske tandbehandlinger.

Vi får mange positive og lettede tilbagemeldinger fra vores patienter efter en behandling i narkose. ”Fantastisk at jeg på den måde kunne komme sovende til gode tænder” som en glad patient udtrykte det.


Specialister i tandlæge narkose – og tandlægeskræk

Vi har specialiseret os i empatisk og nænsom patientbehandling. På vores klinik i Roskilde kan du derfor som et af de meget få steder i andet komme 100 % smertefrit til bedre og stærkere tænder i tandlæge narkose. En behandlingsform vi har mange års succesrige erfaringer med.

Alt starter med en samtale og tingene foregår i dit eget tempo og præmisser. Så stol på en god behandling og kontakt os gerne, hvis du vil vide mere. Uanset om du er patient her på klinikken eller ej

Tandlæge narkose