Vi tager os først og fremmest af din frygt og nervøsitet

DEL

Tandlægeskæk

Tandlægeskræk kan forekomme i større elle mindre grad. Startende ved det ubehag de svedige hænder du kan få ved at sætter dig i stolen hos tandlægen til den angst der kan fremkalde frygt og angst ved blot at tænke på en tandlægeklinik.

Tandlægeskræk kan også handle om mange ting. Mange af vores tandskræk patienter nævner blandt andet frygten for smerter, angsten for at miste kontrol samt de specielle lyde og lugte på klinikken.

Den onde cirkel
Er du bange for at gå til tandlæge kan selv det mindste tandproblem blive starten på en rigtig ond cirkel. Her bliver dit lille problem større og værre i takt med at du undlader behandling samtidig med at du bliver mere og mere bange for at få det behandlet på grund af problemets forværring.

Vi kan hjælpe dig
Der er desværre kun en ting, der kan bryde denne onde cirkel. Nemlig at gøre det du frygter mest – at komme til tandlæge.

Vi ved at denne beslutning er den mest svære at tage, men beslutter du dig for at kontakte os har du taget det første og vigtigste skridt til et bedre liv.

Specialister i tandlægeskræk – og behandling i narkose

Vi har specialiseret os i empatisk og nænsom behandling af patienter med tandlægeskræk. På vores klinik i Roskilde kan du som et af de meget få steder komme sovende til bedre tænder, da vi tilbyder at behandle dig i delvis eller hel narkose.

Alt starter med en samtale. Tingene foregår i dit eget tempo og på dine præmisser – så stol på en god behandling og kontakt os gerne, hvis du vil vide mere.

 

Tandlægeskræk

Tandlæge Lars Jessen, Tandspecialisten i Roskilde