Vi kender til vigtigheden af en velsiddende fast protese

DEL
 • Tandprotese

  a

  Vi fremstiller ikke selv tandproteser hos Tandspecialisten, men samarbejder tæt med gode og utrolig dygtige kliniske tandteknikere, hvor selve protesebehandlingen udføres med udgangspunkt i dit behov og ønsker.

  Vores råd og vejledning dækker alle områder, der vedrører dine tænder.

  Er en tandprotese den bedste løsning, kan du derfor også være sikker på at vi rådgiver dig, og i det hele taget varetager det praktiske i forløbet.

 • Forskellige typer tandprotese

  a

  I dag har vi mulighed for at tilbyde mange forskellige kombinationer af tryklås tandproteser og helt fastsiddende tænder på tandimplantater.

  Tandprotese

  Denne form for implantat løsning giver bedre tandproteser og en markant forøget livskvalitet for dig, der har behov for en tandprotese.

  Har du brug for protese ?

  Er du i tvivl om dine naturlige tænder kan reddes og hvad konsekvenserne heraf vil være, så står vi naturligvis til rådighed. Du er altid velkommen til at kontakte os til en vurdering af dine tænders tilstand  med henblik på om en tandprotese vil være den bedste løsning i netop dit tilfælde. Flere hensyn er naturligt nok i spil. Udover dine tænders sundhedstilstand er det bl.a. også et spørgsmål om økonomi og din egen holdning til det, at have protese .