Få flyttet dine skæve tænder på plads med en tandretning

DEL
 • Ikke tilfreds med dine tænder?

  a

  Er du så utilfreds med dine tænder, at du skjuler dit smil? Kan du af samme grund føle dig hæmmet i sociale sammenhænge og er det begyndt at få betydning for dit humør, selvtillid og endda livskvalitet?

  Hvis det er tilfældet, kan det være, du skal overveje at give dine skæve tænder en tandretning. Det er aldrig for sent og vi ved, resultatet har en formidabel positiv indvirkning på de patienter, der smilende forlader os efter endt behandling.

  Vi har specialiseret os i tandretninger med både aftagelige løse tandbøjler og faste tandbøjler. Du kan læse mere om de forskellige måder at rette tænder på her på siden.

 • Tandretning med fast bøjle

  a

  LiteWire er navnet på vores tandretningsmetode, med fastsiddende tandbøjler. Det er yderst få klinikker, der kan tilbyde denne tandreguleringsmetode – ja faktisk er vi kun 8 tandlægeklinikker i verden, som er i stand til at tilbyde vores patienter LiteWire!

  Selve LiteWire bøjlen er ikke en fuldstændig usynlig men meget diskret og æstetisk at se på. Behandlingstiden er typisk omkring 6 måneder. Det betyder, at du i realiteten kan nå at få et helt nyt smil inden dit næste halvårlige tandeftersyn.

  Er du generet af et stort mellemrum mellem dine fortænder kan denne tandretningsmetode være meget effektiv. Her er det ofte muligt, at lukke eller reducere mellemrummet betydeligt.

  LiteWire er fremstillet i Danmark.

 • Tandretning med aftagelig bøjle

  a

  Inman Aligner er navnet på vores tandretningsmetode med aftagelige tandbøjler.

  Behandlingsmetoden er ikke anvendelig til alle former for tandstillingsfejl, men er til gengæld en ganske ukompliceret og hurtig måde at rette fortænderne på.

  Inman Aligner anvender fjedre, som enten skubber eller trækker dine tænder hen i den ønskede position i tandrækken. Fjedrene sidder inde i nogle gennemsigtige plastbøjler, så bøjlen fremstår diskret og usynlig som mulig.

  Nogle tænder kan rettes hurtigere på plads end andre. Typisk går det hurtigere for underkæbens fortænder at blive rettet end fortænderne i overmunden. Vi oplyser dig hvad du kan forvente af resultat og realistisk behandlingstid før vi igangsætter din Inman Aligner behandling.

  En typisk tandretning med Inman Aligner tager omkring 6 - 16 uger. Enkelte gange kan tænderne relativt nemt sættes på plads på blot 4 uger, i andre og mere komplicerede tilfælde kan forløbet på din tandretning vare helt op til 6 måneder.

  Inman Aligner bruger vi også til behandlinger hvor det er nødvendigt at genoprette en tidligere tandregulering fra barndommen. En regulering hvor tænderne ganske enkelt har rykket sig tilbage i den uønskede position.

 • Certified Inman Aligner Dentist

  a

  Det er ikke alle tandlæger, der må udføre tandretninger med Inman Aligner. For at kunne bruge de få laboratorier i verden, der er godkendte og certificerede af Donal Inman (opfinderen), skal tandlægen være certificeret ved at have taget den nødvendige teoretiske og praktiske uddannelse, der giver titlen ”Certified Inman Aligner Dentist”.

  Vi er naturligvis uddannede og certificeret til Inman Aligner behandlingen her på klinikken i Roskilde.

 • Vigtigt ved en tandretning

  a

  Hvis din tandstilling skal forbedres, er det vigtigt, du følger den instruktion i brug af tandbøjle, som vi giver dig.

  Ved behandling med Inman Aligner:
  Brug bøjlen hver dag under behandlingen. 20 timer om dagen. Mindre kan gøre det, men så vil din behandling også tage længere tid at gennemføre. Tandbøjlen skal altid tages ud, før du spiser og børster dine tænder. Da Inman Aligner bøjlen er aftagelig kan du selvfølgelig tage den af til særlige lejligheder eller i situationer, hvor du synes, det vil være en kosmetisk fordel for dit udseende.

  Ved behandling med Lite Wire:
  Den faste bøjle sidder i sagens natur fast i munden på dig under behandlingsforløbet. Vi vil typisk skulle holde øje med udviklingen i dine tænders position hver 3. eller 4. uge. Til kontrol og eventuelle justeringer for at opnå det ønskede resultat. Efter endt behandling er det vigtigt, at tænderne holdes på plads. Det gør vi ved at lægge en ganske lille og diskret retainer på bagsiden at dine tænder.

 • "De sociale seks"

  a

  Tandretning og kosmetisk tandregulering drejer sig om de seks forreste tænder. Da disse fortænder er de mest synlige i munden, har de fået tilnavnet ”De Sociale Seks”.

  Tandretninger er i dag blevet særdeles populære. Blandt andet på grund af deres diskrete og æstetiske bøjler men også på grund af de korte behandlingstider (6-20 uger) og overkommelige priser.

 • Tandretning for voksne

  a

  Tror du at tandretning kun er for børn og tænder i vækst, så kan du godt tro om. Flere og flere voksne får nemlig et flot smil efter en tandretning.

  I dag er der virkelig gode muligheder for at rette dine tænder. Både dem der lidt populært sagt stritter til alle verdenshjørner og dem, der blot har brug for lidt hjælp til at blive rykket en anelse, så du kan opnå det smil og udseende, du ønsker dig.

  På vores klinik i Roskilde tilbyder og anbefaler vi to professionelle og effektive tandretningsmetoder. De er sikre og udmærker sig ved både at have kort behandlingstid og være prismæssigt konkurrencedygtige.

 • Usynlig bøjle eller togskinne

  a

  Det kan være, at du har haft bøjle på tænderne som barn. Måske en aftagelig ”natbøjle” - måske den klassiske fastsiddende bøjle, som i folkemunde kaldes ”togskinner”. Den slags tandbøjler husker de færreste nok som behagelige eller et kønt syn.

  De tandretningsmuligheder vi tilbyder til voksne i dag, er markant anderledes og designet i materialer, der på det nærmeste kan gøre tandbøjler usynlige i munden på dig.

 • Pris for tandretning

  a

  Prisen for en tandretning: fra kr. 15.000