Få flyttet dine skæve tænder på plads med en tandretning

DEL
 • Ikke tilfreds med dine tænder?

  a

  Er du så utilfreds med dine tænder, at du skjuler dit smil? Kan du af samme grund føle dig hæmmet i sociale sammenhænge og er det begyndt at få betydning for dit humør, selvtillid og endda livskvalitet?

  Hvis det er tilfældet, kan det være, du skal overveje at give dine skæve tænder en tandretning. Det er aldrig for sent og vi ved, resultatet har en formidabel positiv indvirkning på de patienter, der smilende forlader os efter endt behandling.

  Vi har specialiseret os i tandretninger med både aftagelige usynlige skinner (Invisalign-go) og faste tandbøjler (Lite wire). Du kan læse mere om de forskellige måder at rette tænder på her på siden.

 • Tandretning med fast bøjle

  a

  LiteWire er navnet på vores kosmetiske tandretningsmetode med fastsiddende tandbøjler. Det er yderst få klinikker i Danmark , der kan tilbyde denne tandreguleringsmetode. Lite wire behandling baseres på 3D scanning af dine tænder hos os og fremstilles af førende dansk tandteknikkere for at skire optimal præcision og holdbarhed.

  Selve LiteWire bøjlen er ikke fuldstændig usynlig men meget diskret, effektiv og æstetisk at se på. Behandlingstiden er typisk kun 6 måneder. Det betyder, at du i realiteten kan nå at få et helt nyt smil inden dit næste halvårlige tandeftersyn.

  Er du generet af for lidt plads eller et stort mellemrum mellem dine fortænder kan Lite wire tandretningsmetoden være meget effektiv.

 •  

  a
 • Tandretning med aftagelige usynlige skinner

  a

  Invisalign-go er navnet på vores tandretningsmetode der foregår med tranparente tandskinner, som ikke kan ses af andre. Er du typen der gerne vil kunne smile uden at vise din tandbøjle, er Invisalign det bedste valg til retning af tænder. 

  Behandlingstiden er omkring 7 måneder med op til 14 skinner. Skinnerne skiftes hver anden uge. Du får 3D scannet dine tænder hos os og har mulighed for at se et virtuelt resultat af tandretningen før selve behandlingen. Er du generet af for tætsiddende eller skæve fortænder, er Invisalign en meget effektiv tandretningsmetode. 

 • Vigtigt ved en tandretning

  a

  Hvis din tandstilling skal forbedres, er det vigtigt, du følger den instruktion i brug af tandbøjle, som vi giver dig.

  Ved behandling med Lite Wire:
  Den faste bøjle sidder i sagens natur fast i munden på dig under behandlingsforløbet. Vi vil typisk skulle holde øje med udviklingen i dine tænders position hver 3. eller 4. uge. Til kontrol og eventuelle justeringer for at opnå det ønskede resultat. Efter endt behandling er det vigtigt, at tænderne holdes på plads. Det gør vi ved at lægge en ganske lille og diskret retainer på bagsiden at dine tænder.

  Ved behandling med Invisalign-go:

  Bær dine skinner 20-22 timer i døgnet for at opnå et godt resultat. Skinnerne skal tages ud før du børster tænder, spiser eller drikker (specielt varme drikke som te og kaffe). Vi kalder dig til kontrol hver 6.-8. uge for at holde øje med udviklingen i din tandretning. Efter endt behandling får du udleveret usynlige skinner (retianere), der er med til at sikre dine tænders rette placering fremover.

 • "De sociale seks"

  a

  Tandretning og kosmetisk tandregulering drejer sig om de seks forreste tænder. Da disse fortænder er de mest synlige i munden, har de fået tilnavnet ”De Sociale Seks”.

  Tandretninger er i dag blevet særdeles populære. Blandt andet på grund af deres diskrete og æstetiske bøjler men også på grund af de korte behandlingstider (6-20 uger) og overkommelige priser.

 • Tandretning for voksne

  a

  Tror du at tandretning kun er for børn og tænder i vækst, så kan du godt tro om. Flere og flere voksne får nemlig et flot smil efter en tandretning.

  I dag er der virkelig gode muligheder for at rette dine tænder. Både dem der lidt populært sagt stritter til alle verdenshjørner og dem, der blot har brug for lidt hjælp til at blive rykket en anelse, så du kan opnå det smil og udseende, du ønsker dig.

  På vores klinik i Roskilde tilbyder og anbefaler vi to professionelle og effektive tandretningsmetoder. De er sikre og udmærker sig ved både at have kort behandlingstid og være prismæssigt konkurrencedygtige.

 • Usynlig bøjle eller togskinne

  a

  Det kan være, at du har haft bøjle på tænderne som barn. Måske en aftagelig ”natbøjle” - måske den klassiske fastsiddende bøjle, som i folkemunde kaldes ”togskinner”. Den slags tandbøjler husker de færreste nok som behagelige eller et kønt syn.

  De tandretningsmuligheder vi tilbyder til voksne i dag, er markant anderledes og designet i materialer, der på det nærmeste kan gøre tandbøjler usynlige i munden på dig.

 • Pris for tandretning

  a

  Pris for en tandretning: fra kr. 15.000