LiteWire
LiteWire

LITEWIRE

Når du taler og smiler viser du dine fortænder. Hvis de har store mellemrum, er skæve, roterede eller for tætsiddende kan de rettes med LiteWire tandretning. Behandlingstiden er meget hurtig i forhold til en traditionel tandretning med de såkaldte togskinner.

HVAD ER LITEWIRE?

LiteWire er et effektivt tandretningssystem. Det fungerer ved hjælp af en lille fastsiddende bøjle til behandling af kosmetiske tandstillingsfejl på de forreste tænder. LiteWire fremstilles på et dansk laboratorium, hvor specialuddannede teknikere sørger for at tilpasse hver enkelt bøjle præcist til dit behov.

FORDELE VED LITEWIRE

Der er en række fordele for dig ved en LiteWire tandretning. Blandt disse kan nævnes den super diskrete bøjle, tandretningens pris, og de hurtige resultater af behandlingen, som i øvrigt er smertefri.

Kosmetisk fordel

En LiteWire tandbøjle er ikke usynlig, men kan være ualmindelig svær – for ikke at sige umulig – for andre at opdage, når de ser på dig. Det skyldes LiteWire designet, som er udarbejdet til at matche vores tænder i materiale- og farvevalg så den lille bøjle fremstår æstetisk flot og særdeles diskret.

Økonomisk fordel

En LiteWire tandretning er en billig form for tandregulering i forhold til de fleste andre løsninger på markedet. En af årsagerne er at behandlingen udelukkende fokuserer på de forreste tænder og ikke hele tandsættet.

Hurtige resultater

Selv om dine tænder flyttes nænsomt på plads under en LiteWire tandretning vil du alligevel hurtigt kunne opleve synlige resultater af din behandling. En komplet LiteWire tandretning tager typisk 4-6 måneder.

ULEMPER VED LITEWIRE

Det kan være svært at få øje på ulemperne ved en tandregulering med LiteWire. Der er således ingen smerter ved behandlingen og det talebesvær, som i nogle tilfælde kan opleves ved andre former for tandregulering, forekommer kun i let grad og i sjældne tilfælde.

LITEWIRE TANDBØJLE

Ved en LiteWire tandretning benyttes en diskret bøjle, der fastgøres til dine tænder. Den består af en række små gennemsigtige ”låse” (kaldet brackets) og en tynd hvid tråd. Tråden går gennem låsene og skubber nænsomt dine tænder på plads i tandrækken.

 

BEHANDLINGSFORLØB

Er du interesseret i at få rettet dine tænder udfylder du blanketten her på siden, hvorefter vi sammen finder en tid, der passer dig til en undersøgelse på vores tandlægeklinik, Tandspecialisten i Roskilde.

Ved dit besøg drøfter vi dine ønsker og undersøger tænder. Ud fra samtalen og undersøgelsen kan vi vurdere hvilken form for tandretning, vi vil anbefale i din situation.

Hvis det er en LiteWire tandretning der er den bedste for dig og dine tænder udarbejder vi dig et tilbud på behandlingen. Accepterer du det, starter vi behandlingen med et aftryk af dine tænder, så vi kan fremstille en model og analysere dit tandsæt.

Når din LiteWire tandbøjle er klar fastgøres den på dine fortænder. Da bøjlen er fastgjort, slipper du for besværet med at tage den ud hver gang du skal spise. Under behandlingsforløbet kommer til jævnligt til kontrol hos os. Her holder vi øje med at din tandregulering foregår efter planen og laver de justeringer på bøjlen, der måtte være nødvendige til at opnå et flot resultat, du kan glæde dig over resten af livet. Kontrolbesøgene foregår typisk med 3-4 ugers mellemrum på vores klinik.

Selve behandlingsforløbet afsluttes med at vi limer en lille metaltråd fast på bagsiden af dine tænder. Tråden sikrer at dine tænder ikke rykker sig, men holder deres position i tiden fremover.

I forlængelse af din tandretning kan du også vælge at få lavet en tandblegning. Det vil i mange tilfælde kunne give tænderne et ekstra flot finish.

BEHANDLINGSTID

LiteWire er et hurtigt og effektivt tandretningssystem. Behandlingstiden er individuel men en LiteWire behandling kan almindeligvis afsluttes efter blot 4-6 måneder, hvilket er en brøkdel af behandlingstiden på en traditionel tandregulering med togskinner. En sådan behandling kan tage op til flere år at færdiggøre.

CERTIFICERET LITEWIRE TANDLÆGE

Det kræver certificering at behandle med tandretningssystemet LiteWire. Tandlægerne hos Tandspecialisten er naturligvis certificeret af LiteWire til at udføre LiteWire tandretninger.

PRIS PÅ LITEWIRE TANDRETNING

En LiteWire tandretning koster fra kr. 17.000.

book gratis tid
book gratis tid
Tandretning

Gratis
undersøgelse

Jeg vil gerne have mine tænder undersøgt af en tandretningsspecialist.

Kontakt mig så jeg kan få en tid, der passer mig. Undersøgelsen er gratis og uforpligtende for mig.

Gratis
Undersøgelse

Jeg vil gerne have mine tænder undersøgt af en tandretningsspecialist.

Kontakt mig så jeg kan få en tid, der passer mig. Undersøgelsen er gratis og uforpligtende for mig.

Jeg er mest interesseret i

 Inman Aligner      LiteWire

 Ved ikke


Tandspecialisten, Støden 3, Roskilde

design