Om klinikken
Om klinikken

OM KLINIKKEN

Tandspecialisten er en tandlægeklinik med 10 imødekommende medarbejdere. Vi brænder for at rådgive og behandle dig bedst muligt. Du finder vores klinik for enden af gågaden i centrum af Roskilde med gode bus- og togforbindelser samt parkeringsmuligheder.

Vi har en ganske simpel målsætning som går ud på at tilbyde dig service og kvalitetsbehandlinger til fornuftige priser, der er til at betale.

SPECIALISTER I AT RETTE TÆNDER

Det er ingen tilfældighed vores klinik hedder Tandspecialisten. På klinikken finder du nemlig en række specialister, der arbejder dedikeret med enkeltstående tandbehandlinger eller områder. Tandregulering og tandretning er et behandlingsområde vi har opnået fantastiske resultater indenfor og gennem årene er blevet specialister i.

Vi behandler store som små tandstillingsproblemer. Fra tandmellemrum til skæve, roterede eller tætsiddende tænder men også underbid og overbid. Vores Inman Aligner og LiteWire certificerede tandlæger er specialuddannede i tandretninger og tandreguleringer, så du er i gode og erfarne hænder hos Tandspecialisten.

ANDRE TANDLÆGESPECIALER

På klinikken har vi ydermere specialiseret os i en række andre tandbehandlinger. Eksempelvis paradentosebekæmpelse, narkosebehandlinger, tandlægeskræk samt kirurgiske behandlinger med implantater, som vi har mere end 30 års erfaringer med.

 

"Vores filosofi er ganske enkel. Vi vil hjælpe dig til sunde flotte tænder livet igennem til forøgelse af din livskvalitet. Det gør ved at rådgive dig, pleje dine tænder og kun behandle, når der er behov for det."

SÅDAN ER VI

Når du besøger os vil du opleve vi er en gruppe mennesker, der holder af at arbejde med mennesker hver dag. Vi har en professionel holdning til vores arbejde men en afslappet ganske uhøjtidelig tone på klinikken.

Kommunikationen er i øjenhøjde og oftest med et smil på læben. Det giver os en rar stemning og det giver dig en patientrådgivning uden forkromede fagudtryk, som er til at forstå.

Vi glæder os meget til at se dig på vores tandlægeklinik, hvor vi vil gøre alt vi kan, for at dit besøg bliver til en god oplevelse.

Med venlig hilsen

Tandspecialisten
Støden 3, 1 sal (med elevator)
4000 Roskilde

book gratis tid
book gratis tid
Tandretning

Gratis
undersøgelse

Jeg vil gerne have mine tænder undersøgt af en tandretningsspecialist.

Kontakt mig så jeg kan få en tid, der passer mig. Undersøgelsen er gratis og uforpligtende for mig.

Gratis
Undersøgelse

Jeg vil gerne have mine tænder undersøgt af en tandretningsspecialist.

Kontakt mig så jeg kan få en tid, der passer mig. Undersøgelsen er gratis og uforpligtende for mig.

Jeg er mest interesseret i

 Inman Aligner      LiteWire

 Ved ikke


Tandspecialisten, Støden 3, Roskilde

design